Denizin Derinliklerine Keşif Yolculuğu

31/03/2014

Denizin Derinliklerine Keşif Yolculuğu

28 Mart Cuma günü, Ana Sınıfı, 5 yaş ve 6 yaş gruplarımız ile 1. sınıf öğrencilerimiz, Balçova Kipa AVM\' de düzenlenen \"Denizin Derinliklerini Keşfediyoruz\" adlı etkinliğe katıldılar. Öğrencilerimize Ana Sınıfı Öğretmenlerimiz Ebru AŞKAR, Aylin TOPÇUOĞLU, 1. Sınıf Öğretmenimiz Özgün ÇIRAK ve İngilizce Öğretmenimiz Berfin AKARGÜN rehberlik etti.

Etkinlikte öğrencilerimiz, denizaltındaki canlıların yaşayışlarını, yaşamlarını sürdürmek için denize ihtiyaç duyan canlıların ortamlarını, denizlerin kirlenmesinin nasıl sonuçlar doğuracağını gözlemleme fırsatı buldular. Çocuklarımız, ilk denizaltıların özelliklerinden, ünlü deniz fenerlerini ziyarete uzanan geniş bir görsel ziyafet yaşayarak dalgıç kıyafetlerindeki değişikliklerden kaybolan balık nesillerine kadar pek çok konuda bilgi edindiler.

Bu interaktif etkinliğin sonunda öğrencilerimizeMinik Kaşif Sertifikasıdağıtıldı.

Fotoğraflar için tıklayınız...