Destek Bilgilendirmesi

29/08/2016

Destek kılavuzu için tıklayınız

2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı teşvik başvuru sonuçları ve tercih yapmaya hak kazanan öğrenciler 5 Eylül 2016 tarihinde ilan edilecektir.

Sizlere verilen Tespit Formu üzerindeki 6 haneli güvenlik numarası ile sonuçları meb.gov.tr adresinden öğrenebilirsiniz.

Eğitim öğretim desteğine hak kazanan velilerimiz, özel okul tercih işlemlerini 6-19 Eylül 2016 tarihleri arasında "bireysel" olarak meb.gov.tr adresinden yapabileceklerdir. Yerleştirme sonuçları 20 Eylül'de ilan edilecektir. Eğitim ve öğretim desteği hakkı kazanan öğrencilerin yerleştiği özel okula 21-26 Eylül tarihleri arasında nakil ve kayıt işlemlerini tamamlaması gerekmektedir. Boş kalan kontenjanlar içinse aynı tercihler üzerinden 27 Eylül'de ek yerleştirme işlemi yapıalcaktır. Ek yerleştirme ve kayıtlar 20-30 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Yapılacak tüm işlemler velilerimizin sorumluluğundadır.