Dil Derneği’nden Kurumumuza Ödül

30/04/2014

Dil Derneği’nden Kurumumuza Ödül

“Aşkımız, İşimiz, Düşümüz Türkçe”

Dil Derneği 27 Yaşında

Dil Derneği, Kuruluşunun 27. Yılında, İzmir’de yaptığı çalışmalara verdiği desteklerden dolayı çeşitli kurumları ödüllendirdi. Bu kurumlar arasında, içinde bulunduğumu yıl 60. yaşını kutlayan ve İzmir’in en köklü özel okullarından biri olan kurumumuz da vardı.

19. İzmir Kitap Fuarı etkinlikleri içinde 22 Nisan Salı günü 3 nolu Konferans Salonunda gerçekleştirilen törende, okulumuzun Dil Derneği’nin çalışmalarına verdiği destek, güzel Türkçemizin gelişmesi, yabancı sözcüklerden arınması konusunda öğrencilerinde oluşturduğu dil bilinci ve düzenli okumalarla yaratıcı yazma çalışmalarındaki özeni nedeniyle ödüllendirildiği vurgulandı.

Genel Müdürümüz Gülçağ GENCER, ödüllerin birey ve kurumların çalışmalarında itici güç olduğunu, Çamlaraltı Koleji olarak Atatürk ilke ve devrimlerine sözde değil özde bağlı olduklarını dile getirerek Dil Derneği İzmir Temsilcisi Bekir YURDAKUL’a teşekkür etti.