Doğa&Babam ve Ben

02/07/2014

Doğa&Babam ve Ben

Her yıl geleneksel olarak mayıs ayında okulumuz öğrencilerinin ve babalarının katılımıyla düzenlenen Babalar ve Oğullar Kampımız, bu yıl 6-7-8 Hazirantarihlerinde gerçekleşti.

Babaların oğullarıyla doğada vakit geçirmelerini sağlayan, paylaşımlarını artıran kamp sayesinde öğrencilerimiz ve babaları unutulmaz bir hafta sonu geçirdiler.

Kamp süresince kamp eğitmeni Hakan BERKAN tarafından Survival Eğitimi alan öğrencilerimiz havuz ve deniz keyfi yapmanın yanı sıra tesisteki Adventure Park’ta öğrendiklerini pratikte uygulama fırsatı buldular.

Gümüldür Hipocamp/Denizatı tesislerinde iki gün boyunca çadırlar kurup kamp ateşi yakan babalar ve oğullar bir sonraki kampı sabırsızlıkla beklediklerini söylediler.