DOĞA VE BİZ

21/10/2013

DOĞA VE BİZ

Okulumuzun üye olduğu Finlandiya merkezli Uluslararası Çevre Okulu ENO ( Environment Online ) programı geleneksel Ağaç Dikme Günü etkinliği 23 Eylül günü okulumuzda yapıldı. Birleşmiş Milletler tarafından Dünya Barış Günü olarak ilan edilen bu günde yapılan etkinlikle “Barışın ve Yaşamın Sürekliliği”ne dikkat çekerek çevre bilinci yaratmak hedeflendi. Okulumuzun ENO Programı Sorumlusu ve İngilizce Öğretmenimiz Berfin AKARGÜN, Almanca Öğretmenimiz Cansu KESKİN ve Okul Aile Birliği Başkanımız Ebru ERASLAN birer konuşma yaparak bu günün önemi üzerinde durdular.

İlkokul 1., 2., 3. ve 4. sınıflarımızın katılımıyla düzenlediğimiz sonbahar etkinliğinde 4A sınıfı öğrencilerimizden Hale AKSOY Türkçe, Ceren BİLGENOĞLU İngilizce olarak ENO’nun kuruluşu ve amacı üzerine arkadaşlarını bilgilendirdi. 3A sınıfı öğrencilerimizden Eren KATMER, Eda IŞIK ve Naz ARIĞTEKİN İngilizce, Elif ÇETİN ise Türkçe olarak şiirlerini okudular. 3A sınıfı öğrencileri, Müzik öğretmenimiz Açelya ÇINAR eşliğinde hazırladıkları ENO şarkısını söylediler. Her sınıftan bir temsilcinin okulumuz bahçesine ağaç dikmeleriyle sonlanan etkinlikte, çocuklar doğa sevgisini bir kez daha tattılar.

Fotğraf galerisi için tıklatınız.