DOĞADAKİ HUZUR VE BABAM

20/05/2011

Gümüldür Hipocamp/Denizatı tesislerinde 14 Mayıs’ta düzenlenen kampa okulumuz öğrencilerinden bir gurup babalarıyla birlikte katıldı. Program başlangıcında öğrencilerimize 20 dakikalık, doğaya çıkarken yanınızda bulunması gereken malzemelerin tanıtıldığı, kamp yeri seçimi, barınma ve kamp sırasında dikkat edilmesi gereken kuralların anlatıldığı bir brifing verildi. Yamaç Paraşütü sporu hakkında XC-Turkey 2010 Sampiyonu Fransiz pilot Patrick ANDRE ve XC-Turkey Organizasyon Baskani Murat ÇAKMAK tarafından bilgilendirilen öğrenci ve velilerimiz adrenalin kaynağı bu sporu ilgiyle dinlediler.Tenis, su topu, masa tenisi gibi aktivitelerle hareketlenen kampta yarışmalar ve turnuvalar düzenlendi.  Akşam çadır alanında kamp kuran katılımcı öğrenci ve velilerimiz sahilde yaktıkları kamp ateşinin etrafında keyifli saatler geçirdiler. Unutulmaz anlar yaşayan öğrencilerimiz doğada olmanın mutluluğunu doyasıya yaşadılar. Yönetim Kurulu II. Başkanımız Bentürk DİRİKAL “Doğa ile baş başa kalmak, vakit geçirmek, büyük şehirlerde yaşayan bizler için sürekli özlem duyduğumuz bir ihtiyaç haline geldi. Bu nedenle doğada olmanın önemi anlaşıldı ve son yıllarda çocuklarımızı doğa sporlarıyla tanıştırmaya başladık. Yaparak ve yaşayarak öğrenme ilkesi çerçevesinde kazanılan deneyimler, teknik bilgi ve donanımlar ile çocuklarımız özgüveni gelişmiş bireyler haline gelmeye başladı.”dedi. 28 Mayıs tarihinde ikincisinin düzenleneceği Babalar & Oğullar Kampı’nda olmak ve bu keyifli anları birlikte yaşamak için siz de geç kalmayın.