DOĞAL YAŞAM PARKINDA ALMANCA ETKİNLİĞİ

26/04/2012

Altıncı sınıf öğrencilerimiz 10.04.2012 Salı günü Alman Kültür Merkezi ve Çakabey Koleji’nin ortak düzenlediği “DOĞAL YAŞAM PARKI’ NDA ALMANCA” etkinliğine katıldı.

Sasalı Doğal Yaşam Parkı’nda düzenlenen etkinlikte TAKEV, Ekin Koleji, Özel Ege Koleji ve Çakabey Koleji ile buluştuk. İlk olarak Doğal Yaşam Parkı’nın tanıtım filmini izleyen öğrencilerimiz, daha sonra etkinliğin içeriği hakkında bilgi aldılar. Etkinlik için her okuldan bir öğrencinin diğer okuldan bir öğrenci ile yer değiştirmesi yoluyla karışık gruplar oluşturuldu.

Oluşturulan guruplar, kapalı eğitim salonuna yerleştirilmiş ve 1 den 7 ye kadar   numaralandırılmış masalarda yerlerini alıp, masada yazılı olarak belirtilmiş etkinlikleri, her masada görevli olan kişilerin yönlendirmesiyle gerçekleştirdiler.  Her grup 20 dakika masada kaldı.

Öğrencilerimiz Yaren Bozar (6/A), Başak Sağlam (6/B), Aylin Ataşen (6/B), Arda Ünlübursa(6/B) ve Yiğit    Ruhselman (6/A), Almanca Öğretmeni Funda AYBAT rehberliğinde katıldıkları etkinlikte hem yararlı hem de keyifli zaman geçirdiler.