DOĞAYI SEVİYORUZ, ONU KORUYORUZ

27/12/2012

Camın geri dönüşümünün doğaya katkısını oklumuza gelen ŞİŞECAM yetkililerinden öğrendik.

Doğayı korumak hepimizin görevi. Bu görevlerden biri de geri dönüşümü olan malzemeleri kullanmaya çalışmak ve bu malzemelerin geri dönüşümünün sağlandığından emin olmaktır. Bundan yola çıkan ŞİŞECAM okullarda bu bilinci geliştirmek için harika bir projeye imza attı.

Okulumuza gelen ŞİŞECAM, öğrencilerimize kumun cama dönüşümünü ve o camın defalarca tekrar tekrar cama nasıl dönüştüğünü anlattı. Doğayı korumaya ant içmiş öğrencilerimizin bu konudaki duyarlılığı ve bilgisini konusunda çok mutlu olan yetkililer öğrencilerimize doğaya dost, plastik içermeyen çanta, tişört gibi hediyeler verdiler ve birer sertifikayla onları bir kez daha çevre gönüllüsü ilan ettiler.