DÜNYA YAZARLARIYLA BULUŞTUK

06/03/2013

Okulumuz  9B sınıfından Duygu Nur EMEKLİ, 10A sınıfından Ekin ERİŞ, Dilay ÇELİK ve Ali YAVUZAYGEN,11C sınıfından Alara BELGER ve Eylül Öyküm SAMAN  İngilizce öğretmenleri Seçil ABAY ile birlikte 27-28 Şubat tarihlerinde Yaşar Üniversitesi\'nde gerçekleşen
“Edinburgh Dünya Yazarlar Konferansı”na katıldılar. Tüm dünyadan yazarları bir araya getiren uluslararası konferans Yunan yazar Panos KARNEZİS, İskoç yazar Denise MİNA ile  Türk yazarlar  İnci ARAL, Sema KAYGUSUZ, Şebnem İŞİGÜZEL ve Murat UYURKULAK’ı İzmir’de buluşturdu.

Öğrencilerimiz edebiyatın, okumanın önemini bilen gençler olarak  \"Ulusal bir Edebiyat\",  \"Romanın Geleceği \" gibi temaların işlendiği konferansta birbirinden önemli yazarları dinleme fırsatını yakaladılar.