E-TWİNNİNG PROJESİ ''2012 YILININ BAYRAM TAKVİMİNİ BİRLİKTE OLUŞTURALIM''

22/02/2012

7B sınıfı öğrencilerimiz, İngilizce öğretmenimiz Aysel A. KEÇECİ rehberliğinde, ülkemizde  kutladığımız önemli günler takvimini oluşturuyorlar.

Öğrencilerimiz hep beraber önce konuşarak daha sonra da yazıya dökerek diğer ülkedeki arkadaşlarıyla ülkemizde kutlanan önemli günleri paylaşıyor ve bilgi alışverişinde bulunuyorlar. Bu proje sayesinde kendi ülkemizde kutladığımız bir günün başka bir ülkelerde nasıl kutlandığını öğreniyoruz.

Öğrencilerimiz kutlamalardaki farklılıkları görmekten oldukça keyif alıyorlar. Yabancı ve farklı kültürler hakkında bilgi edinerek çok kültürlü eğitimin onlara sunduğu bilgileri öğrenmek ilgilerini çekiyor.

Öğrencilerimiz bu proje çalışmasını Yunanistan, İspanya, İtalya ve Fransa’da bulunan öğrencilerle birlikte yürütüyorlar.