Edebiyatla Dolu Bir Gün

16/04/2014

Edebiyatla Dolu Bir Gün

Kurucumuz Merhum Mehmet Ali Sertatıl adına, bu yıl 13.sünü 5 Mayıs Pazartesi günü gerçekleştireceğimiz MAS Anma ve Ödül Törenimizin edebiyat değerlendirmesi 14 Nisan Pazartesi günü okulumuz kütüphanesinde yapıldı.

13 yıldır bizlere destek veren ünlü edebiyatçılar, Mavisel YENER, Bahri KARADUMAN ve Y. Bekir YURDAKUL’dan oluşan seçici kurulumuz, öğrencilerimizin yazdıkları şiir ve kompozisyonları değerlendirdiler.

Kurumumuzun 60. yılı bağlamında belirlenen yarışma konuları şöyleydi:

Ortaokul için kompozisyon konusu: Geçmişten Güç Alarak Geleceğe Uzanmak

Lise için şiir konusu: Geçmişin Ayak İzlerinden Geleceğe Yürümek

Öğrencilerimizin çalışmalarını oldukça başarılı bulan seçici kurul üyelerimiz, edebiyata özel bir önem veren ve aile sıcaklığının hiç bozulmadığı İzmir Özel Çamlaraltı Koleji’nde bulunmaktan ve öğrencilerin başarılı çalışmalarının değerlendirmekten mutluluk duyduklarını dile getirdiler.

Bizler de Çamlaraltı ailesi olarak kendilerine katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Değerlendirme sonuçları, 5 Mayıs’ta okulumuzun kuzey bahçesinde saat 11.00’de başlayacak törende duyurulacaktır.