EFES; ARI'NIN GİZEMİ FANTASTİK BÜYÜSÜ

11/06/2011

Okulumuzun Bale Resitali 9 Haziran günü Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.Eçev yararına yapılan gösteri de yazar ve turist rehberi olan Sara PARDO’ nun “Efes; Arı’nın Gizemi” eserini sahneye uyarlayan müzik ve koreografisini bale öğretmenimiz Katya BERESİT’in ve Halk Oyunları öğretmenimiz Serdar ÇİĞDEM’ in seçimleriyle oluşturulan gösteri izleyenleri büyüledi.

Anasınıfı ve İlköğretim Okulu öğrencilerimizin yer aldığı bale gösterisinde izleyenler Efes’in fantastik dokusunu hissederken Arı’nın Gizemi macerasında heyecanlandılar. Müziğin koreografiyle muhteşem uyumu ve öğrencilerin yoğun çalışmalarıyla sahnedeki performansları görülmeye değerdi. Gösteri kadar ilgi çeken ve izleyenleri şaşırtan İzmir Sokak Sanatları Atölyesi’nin katkılarıyla sahneye farklılık getiren “Canlı Heykeller” izleyenleri kendilerine hayran bıraktı.

Etkinlik sonunda Okulumuzun Genel Müdürü Gülçağ GENÇER, Sara PARDO’ya emeklerinden ötürü bir plaket ve çiçek verdi. Ayrıca değerli öğretmenlerimize de çiçek veren GENÇER, Sanat dolu bu geceye anlam katan tüm öğretmenlerime çok teşekkür ederim.”dedi.