Ege Bölgesi Özel Okullar Birliği Derneği Toplantısı Okulumuzda Yapıldı

27/01/2014

Ege Bölgesi Özel Okullar Birliği Derneği Toplantısı Okulumuzda Yapıldı

Ege Bölgesi Özel Okullar Birliği Derneği Üyeleri, Dernek Başkanı ve Okulumuzun Yönetim Kurulu Başkanı Engin DİRİKAL başkanlığında 21 Ocak Salı günü okulumuzun kütüphanesinde olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantı, Dernek Başkanı Engin DİRİKAL’ın açış konuşmasıyla başladı. DİRİKAL, kurucu, kurucu temsilcisi ve okul yöneticilerini, 60 yıllık köklü bir kurum olan Çamlaraltı Koleji’nde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Önce Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Genel Müdürlüğüne sunulan dilekçe ve Milli Eğitim Bakanı’nın bu dilekçeye ilişkin cevabı okundu. Ardından 14 Ocak 2014 tarihli TOBB Toplantısı sonuç bildirgesi okunarak değerlendirildi.

Toplantının ikinci bölümünde ise 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı 2. Yarıyılı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan hizmet içi eğitim programı önerileri görüşüldü. Hizmet içi eğitimin kişisel ve kurumsal gelişme açısından önemi vurgulandı. Özel kurumların öncü kimliklerini ön plana çıkaran kültür, sanat ve spor şenliklerinin sürdürülmesi konusunda görüş birliğine varıldı.

Toplantının sonunda, keyifle yenen öğle yemeğinin ardından konuklarımız, Yönetim Kurulu Başkanımız Engin DİRİKAL’a konukseverliği için teşekkür ettiler.