Eğlenceli Kukla Günleri

17/03/2014

Eğlenceli Kukla Günleri

“8. İzmir Uluslararası Kukla Günleri” kapsamında düzenlenen Forum Bornova Kukla Yarışması 16 Mart 2014 Pazar günü 11.15’te Forum Bornova Etkinlik Alanında gerçekleştirildi. Bu yılki yarışma konusu, Kırmızı Başlıklı Kız masalının kuklalarla yeniden yorumlanmasıydı.

Bu yıl yirmi iki okulun katılımıyla yapılan İzmir Uluslararası Kukla Yarışması’na okulumuzdan sınıf öğretmenimiz Burcu ŞENER, kukla yapımı üzerine verilen kurslara katılarak öğrencileriyle çalışmaya başladı. Kukla Kulübümüzün de katkısıyla canlandıracakları masal karakterlerinin kuklalarını oluşturan öğrencilerimiz hem çok heyecanlıydılar hem de kuklaları yaparken çok eğlendiler.

Sahne dekoru, resim öğretmenimiz Yeşim NARGAZ, Sınıf Öğretmenimiz Burcu ŞENER ve 3-A sınıfı öğrencilerinin yardımı ile oluşturuldu.

Öğrencilerimiz oyun sonunda kuklalarıyla sahneye çıktı. Müzik Öğretmenleri Açelya ŞAHİN ÇINAR’la bu masal içihazırladıkları rap şarkısını söylediler. Öğrencilerimiz, hem kendileri eğlendiler hem de izleyenleri eğlendirdiler.

Çocuklar için eğlenceli olduğu kadar eğitici geçen etkinlikte, yetişkinler de masal kayığıyla düş denizinde yolculuğa çıkma fırsatı buldular.

Fotoğraflar için tıklayınız...