ENGELLERİ YOK ETMENİN VE İHTİYAÇLARI KARŞILAMA'NIN MUTLULUĞU

27/04/2011

\"\"\"\"

Okulumuzun Aile Birliği 27 Nisan 2011 günü Karşıyaka İş Eğitim Okulu’nu yardım amaçlı ziyaret etti. Yapılan ziyaretin amacı geçtiğimiz dönem revir yardımı yapılan okulun bir diğer önemli ihtiyacı olan havlu ve perde ihtiyaçlarını karşılamak olarak belirlendi. Bu amaç doğrultusunda bir araya gelen Okul Aile Birliği üyelerimiz Karşıyaka İş Eğitim Merkezi ve İş Okulu Müdürü Oktay SERİN tarafından ilgiyle karşılandı. Daha önceden de yapılan yardımlarla kardeş okul samimiyetini yakalayan iki okulun Aile Birliği üyeleri bir sonraki proje için düğmeye bastılar ve neler yapılabileceğini konuştular. Gönüllülük ruhunun yaşatılmasının önemine dikkat çeken Karşıyaka İş Eğitim Merkezi ve İş Okulu Müdürü Oktay SERİN “Çamlaraltı Koleji’yle kurduğumuz bu gönül bağının varlığından dolayı çok mutluyuz, özveri ve inançla yapılan tüm işlerin başarıya ulaştığını hep birlikte görmenin kıvancını yaşıyoruz.” dedi.