ENGELLİLERİ ANLAMAK İÇİN ENGELLİ OLDULAR.

28/02/2012

Rehberlik servisimizin öncülüğünde başlattığımız, \"DEĞERLERİMİZ\" konulu projemizin şubat ayı, \"EMPATİ ve SAYGI\" konulu etkinlikleri tamamlandı.

Anasınıfı, 1,2 ve 3. sınıflarımız, \"Engellerle Yaşamak\" adlı etkinlikde, engelli insanların yaşam koşullarıyla ilgili empati kurmaya çalıştı. Anasınıfı ve birinci sınıf öğrencilerimiz, gözleri kapalı bir biçimde ikindi kahvaltılarını yaptılar. İkinci sınıf öğrencilerimiz, yine gözleri kapalı bir biçimde engellerle döşenmiş yolda yürümeye çalıştı. Üçüncü sınıf öğrencilerimiz ise, bir kolları arkadan bağlı bir biçimde okul kazaklarını ya da montlarını giymeye çalıştılar. Bütün bu etkinlikler boyunca, engelli yaşamanın zorluklarının farkına varan öğrencilerimiz, duyarlılıklarını ve farkındalıklarını artırmış oldu.\"

\"\"\"\"