EPHESUS PRINCESS’DE BAHARI KARŞILADIK

12/04/2012

Öğrencilerimiz, velilerimiz ve mezunlarımızla 07-08 Nisan günleri Kuşadası Ephesus Princess’ teydik. Okul Aile Birliği ve Mezunlar Derneğimizin birlikte düzenledikleri gezide cumartesi günü öğleden sonra denizin ve havuzun keyfini çıkardık. Kimi velilerimiz ve mezunlarımız havuz başında çay sohbeti yapmayı tercih ederken bazıları da hamam, sauna gibi aktivitelerle dinlendiler.

Muhteşem deniz manzarası, temiz hava ve canlı müzik eşliğinde yenen akşam yemeğinde şarkılar söylendi, halaylar çekildi. İlerleyen saatlerde eğlence, otelin diskosunda devam etti.
Pazar günü öğlene kadar süren kahvaltı ile akşamın yorgunluğunu atan Çamlaraltılılar, güzel bir hafta sonu geçirmenin keyfiyle evlerine döndüler.

\"\"\"\"\"\"\"\"