FARKLI KÜLTÜRLERE YOLCULUK

18/12/2013

FARKLI KÜLTÜRLERE YOLCULUK

2013-2014 Eğitim - Öğretim yılında okulumuza öğrenci değişim programı ile Amerika\'dan gelen 10.sınıf öğrencimiz Aidan Moore, 3.sınıftan 11.sınıfa kadar tüm şubelerdeki İngilizce derslerine konuk olarak kendi ülkesinin kültürünü, geleneklerini ve genel yapısını anlatan bir sunum yaptı.

Amerikan yaşam tarzını yakından tanıma fırsatı bulan öğrencilerimiz, aynı zamanda bu kültürle ilgili birçok yeni bilgi edinme ve kültür alışverişi yapma şansını buldular. Kendi ülkesini çeşitli yaş gruplarına tanıtan ve anlatan öğrencimiz Aidan, öğrencilerimizden gelen soruları cevaplamaktan çok mutlu olduğunu belirtti.

Sunumu çok heyecan verici ve yararlı bulan öğrencilerimiz ise bu etkinlik sayesinde okulumuzda bulunan yabancı öğrencilerle paylaşımlarının artacağını belirttiler.