Fizik Projemizden Bir Ödül Daha

15/04/2014

Fizik Projemizden Bir Ödül Daha

9-12 Nisan  tarihleri arasında  Doğanata Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen 3. DOESEF  proje yarışmasına  fizik dalında 10\'uncu sınıf  öğrencilerimiz Ömer İZANCI ve Tevfik  Umutcan ÖNAL’ın Fizik Öğretmenimiz Volkan GÖNEN danışmanlığında  hazırlamış oldukları ‘’Fotovoltaik Pil İle Fiber Optik Kablolar Kullanarak Aydınlanmanın Sağlanması’’  adlı projeleri Türkiye\'den katılan 42 il 450 proje içinden üstün başarı sağlayarak, önce finale kaldı sonra finale kalan 27 ilden finalde yarışan 106 proje arasından, Türkiye\'yi 2015 yılında yapılacak olan dünyanın en prestijli ve büyük uluslararası bilim olimpiyatı olan ICYS International Conference of Young Scientists (Uluslararası Genç Bilim adamları Olimpiyatları)’nda temsil etme hakkı kazandı. Başarılarından dolayı öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.