FOTOĞRAF KULÜBÜ FOTOĞRAF EVİ'NDE

21/01/2012

Okulumuzun Fotoğraf Kulübü, fotoğraf eğitmenimiz Mustafa ŞENEL ile birlikte Karşıyaka Belediyesi bünyesinde bulunan Hamza Rüstem Fotoğraf Evi\'ni gezdi. İzmir\'in ilk Türk fotoğrafçısı Hamza Rüstem\'in hayat hikayesi büyük ilgiyle dinlendi. Gezi boyunca öğrencilere eşlik eden ve fotoğraf evi hakkında bilgi veren Hamza Rüstem Fotoğraf Evi sorumlusu Bülent GÜZEY, dünden bugüne fotoğrafın gelişim sürecini anlattı. Fotoğraf makineleri, filmler, siyah beyaz fotoğrafların yer aldığı müzede, karanlık oda ile stüdyonun yanı sıra Girit\'ten İzmir\'e göç etmiş Hamza Rüstem\'in özel eşyalarının sergilendiği bir oda da bulunuyor.
Bu tarz kültürel gezilerin ders yılı boyunca süreceğini söyleyen Fotoğraf Kulübü eğitmenimiz Mustafa ŞENEL, ikinci dönem fotoğraf çekimine yönelik gezilere ağırlık vereceklerini belirtti.

\"\"\"\"\"\"