FOTOĞRAF KULÜBÜ, "SRI LANKA VE İNSAN" SERGİSİNDE

17/11/2014

FOTOĞRAF KULÜBÜ, \"SRI LANKA VE İNSAN\" SERGİSİNDE

Çamlaraltı Koleji\'nin eğitim ve öğretimin yanı sıra sosyal alanda da aktif olduğunu ispatlayan kulüplerinden biri olan Fotoğraf Kulübümüz, öğrencilerin de katılımıyla İzmir\'de açılan pek çok fotoğraf sergisine gezi düzenliyor.

Son olarak Dokuz Eylül Üniversitesi Sabancı Kültür Merkezi\'nde, Moiz ÇUKUREL\'e ait fotoğrafların yer aldığı \"Sri Lanka ve İnsan\" adlı sergiyi gezen Fotoğraf Kulübü öğrencilerimiz, eğitmenleriyle birlikte fotoğrafları tek tek inceleyip, üzerinde tartışma ve yorum yapma şansı buldular.

Fotoğraf eğitmenimiz Mustafa ŞENEL, önderliğinde fotoğraf inceleme, çözümleme, teknikleri kavrama gibi pek çok detayı öğrenen kulüp öğrencilerimiz, ilerleyen haftalarda, sergide gördükleri teknikleri uygulamaya başlayacaklar.