Geleneksel Gün Batımı Kokteyli

03/11/2013

Geleneksel Gün Batımı Kokteyli

Geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz Günbatımı Kokteyli etkinliğimiz bu yıl da okulumuzun deniz manzaralı terasında yeni velilerimizin, mezunlarımızın, emekli öğretmenlerimiz ve okulumuz öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Konuklarımızı terasa çıkarken koridorlarımızı süsleyen Anadolu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencilerimize ait resimleri görme şansını yakaladılar. Gece boyunca Latin müziği eşliğinde sohbet eden konuklarımız, ayrıca Anadolu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğretmenlerimizden Çello Öğretmeni Özge İLERİ, Gitar Öğretmeni Faran SUYOLU ve Flüt Öğretmenimiz Seda GENCAN’ın sunduğu dinletiyle keyifli dakikalar yaşadılar. Sosyal Bilimler Zümre Başkanı Fahriye KOL’un sunumunu üstlendiği gecede Genel Müdürümüz Gülçağ GENÇER ve Mezunlar Derneği Başkanımız Reyhan ILDIRAR da birer konuşma yaptılar. Gecemize asıl renk katanlar ise daha önce okulumuz bünyesinde yer alan Buca Erkek Lisesinin ilk mezunlarından üçünün anılarını konuklarımızla paylaşmasıydı.

Duygusal anların yaşandığı bu gece, tüm konuklarımızın bir sonraki yıl görüşme dilekleriyle son buldu.

Fotograflar için tıklayınız...