GELENEKSEL MEZUN-VELİ BULUŞMAMIZDA HERKES VARDI.

04/10/2011

Geleneksel etkinliklerimizden olan “Günbatımı Kokteyli”ne bu eğitim yılında da Eylül ayının son Cuma akşamı okulumuzun Günbatımı Terası\'nda bu yıl eğitim görmeye başlayan öğrencilerimizin velileri, mezunlarımız, öğretmen ve yöneticilerimizin katılımıyla gerçekleşti. Muhteşem körfez manzarasında gerçekleşen, 300 konuğun katılım gösterdiği kokteylde yeni velilerimiz birbirleriyle ve öğretmenlerle tanışırken, mezunlarımız da arkadaşlarıyla ve öğretmenleriyle bir araya gelmekten çok mutlu oldu. Genel Müdürümüz Gülçağ GENÇER konuşmasında konuklara hoş geldiniz dedi ve katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Edebiyat Bölüm Başkanımız Şengül KIRAN\'ın açılış konuşmasından sonra Mezunlar Derneği Başkanımız Reyhan ILDIRAR ve Okul Aile Birliği Başkanımız Serap ÖZÖKTEM birer konuşma yaparak, aynı zamanda birer veli olarak da duygularını dile getirdiler. Tiyatro Kulübü çalışmalarımızı bu yıl yürütecek olan Devlet Tiyatrosu Sanatçısı Tayfun ERASLAN da \'\'Burada olmak güzel. Çok güzel bir gece ve çok güzel bir mekan...\'\' diye düşüncesini dile getirdi. Müzik öğretmenlerimiz Ömür Bora YAŞAROĞLU, Açelya ŞAHİN ÇINAR etkinlik için hazırladıkları programda Fen Bilimleri Bölüm Başkanımız Can ARAT ve 11B sınıf öğrencimiz Mert  KAVDIR ile konuklara unutulmaz bir müzik keyfi yaşattılar.