GENÇ YAZARLARIMIZ ÖDÜLLERİNİ ALDI

27/05/2013

2013 Özgür Pencere Çocuk ve Genç Kalemler Öykü Yarışması’nda Türkiye 2.si olan 10A sınıfı öğrencimiz Dilay ÇELİK ve Jüri Özel Ödülü’nü kazanan 11A sınıfı öğrencimiz Ecem ERÇELEBİ, edebiyat öğretmenimiz Deniz GENÇOĞLU ile ödül törenine katılmak üzere Mersin’deydi.  25 Mayıs Cumartesi günü Özel İçel Koleji’nde düzenlenen ödül töreninde bulunan öğrencilerimiz ve öğretmenimiz, Özgür Pencere Edebiyat ve Sanat Derneği’nin başkanı Doç. Dr. Ş. Sema Tuncel ile de tanışarak sohbet etme fırsatı yakaladı. Derneğin ihtiyacı olan öğrencilere destek vermek amacıyla kurulduğunu belirten Tuncel, öğrencilerimizi ve okulumuzu kutlayarak Çamlaraltı Koleji’nin hem katılımından hem de verdiği destekten ötürü son derece memnun olduklarını dile getirdi. Yarışmada dereceye giren öğrencilerimizin öykülerinin de yer aldığı “Anne Bak! Penceremde Öykü Var (9)” adlı kitap ise dernek tarafından satışa sunuldu.