Görkemli Balo

07/04/2014

Görkemli Balo

İzmir’in seçkin ve köklü okullarından biri olan kurumumuzun, 60. Yılını 05.04. 2014 tarihinde görkemli bir baloyla kutladık.

Kaya Termal Otel’in balo salonunda gerçekleşen gecede, okulumuzun idari ve akademik kadrosu, personeli, mezunları, velileri ve emekli öğretmenleri bir araya geldi.

Kuruluş tarihine atıfla 19.54’te başlayan baloya katılım oldukça yoğundu.

Balo salonu girişindeki \'Dünden Bugüne Anılarda Yolculuk\' fotoğraf sergisi, konuklar tarafından büyük ilgi topladı.

Kolejin Yönetim Kurulu Başkanı Engin DİRİKAL, Genel Müdürü Gülçağ GENÇER ve Mezunlar Derneği Başkanı Reyhan ILDIRAR\' ın konuşmalarının ardından, tüm konukları geçmişe götüren slayt gösterisi yapıldı. Okulun tarihçesi ve kuruluşundan günümüze fotoğrafları ile gerçekleşen slayt gösterisi, davetlilere duygu dolu anlar yaşattı. Özellikle okulumuzun kurucusu Merhum Mehmet Ali SERTATIL’ın, törenlerde yaptığı konuşmalardan alınmış ses kaydının yer aldığı bölüm, kendisini tanıma şansı yakalamış eğitimcileri ve mezunları oldukça etkiledi.

Kahkahanın eksik olmadığı yemeğin ardından 60. Yıl pastası “ Nice 60 Yıllar ” dilekleriyle kesildi.

Gece, Çamlaraltı Koleji müzik öğretmenlerinin çaldığı, tüm konukların coşkuyla söylediği “ Okul Marşı “ ve \"10. Yıl Marşı\" ile son buldu.

Fotoğraflar için tıklayınız...