GÖRME ENGELLİ DOSTLARIMIZA DESTEK OLMAK İÇİN BULUŞTUK.

21/03/2012

Okul Aile Birliği üyelerimiz ve Görmeyenleri Koruma Derneği Genel Başkanı Haldun KIRKIK     ‘’Görmeyen Gözler Fotoğraf Çekiyor… Bazen Görmek Yetmez’’ adlı projeye destek olmak için biraraya geldi.

Konak Belediyesi’nin organize ettiği ve okulumuzun desteklediği sosyal sorumluluk projesinde görme engelli dostlarımızın fotoğraf çekmeleri için okulumuz tarafından 10 adet dijital fotoğraf makinesi hediye edildi.

‘’Gözüm görmez ise gönlüm görür’’ diyen dostlarımız, iki ay boyunca fotoğraf çekecekler. Mayıs 2012’de çekilen fotoğraflar Konak Belediyesi tarafından derlenerek her görme engellinin çektiği beş fotoğraf ile sergilenmeye hazır hale gelecek.  Proje için tasarlanan afişler ise ‘’Braille alfabesi’’ ve ‘’kabartma’’ yazı ile hazırlanacak.

Fotoğraf makinelerinin teslim töreni Konak Belediyesi Projeler Sorumlusu Burcu TUNA, Fotoğraf Sanatçısı Aykut FIRAT, Genel Müdürümüz Gülçağ GENÇER, Yönetim Kurulu II. Başkanı Bentürk DİRİKAL ve Okul Aile Birliği üyelerimizin katılımıyla gerçekleşti.