GÜNBATIMI BULUŞMASI

24/09/2012

Geleneksel etkinliklerimizden olan Günbatımı Kokteyli, bu eğitim yılında 21 Eylül Cuma akşamı okulumuz terasında aramıza yeni katılan velilerimizin, mezunlarımızın, Güzel Sanatlar Lisemizin \"Sanat Konseyi\" üyelerinin, öğretmenlerimizin ve yöneticilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Muhteşem körfez manzarası eşliğinde yeni velilerimiz birbirleriyle ve öğretmenlerimizle tanışırken, mezunlarımız da arkadaşlarıyla ve öğretmenleriyle hasret giderdi.
Genel Müdürümüz Gülçağ GENÇER, konuşmasında konuklara \"Hoş geldiniz.\" dedi ve okulumuzda bu yıl açılan Güzel Sanatlar Lisesi\'nin okulumuz ve İzmir için öneminden söz etti. Gecenin sunumunu gerçekleştiren Edebiyat öğretmenimiz Fahriye KOL konuşmasında Çamlaraltı mezunu olduğunu, bu okulda öğretmenlik yaptığını ve aynı zamanda kızının da Çamlaraltı Koleji\'nde eğitim görmesinden mutluluk duyduğunu söyledi.

Mezunlar Derneği Başkanımız Reyhan ILDIRAR\'ın da konuşma yaptığı gecede müzik öğretmenlerimiz
Ömür Bora YAŞAROĞLU ve Açelya ŞAHİN ÇINAR etkinlik için hazırladıkları programda gitar, keman ve viyola ile konuklarımıza unutulmaz bir gece yaşattılar.