GÜNEŞ ENERJİSİ ENSTİTÜSÜNDE BİLİMLE İÇ İÇE

22/11/2013

GÜNEŞ ENERJİSİ ENSTİTÜSÜNDE BİLİMLE İÇ İÇE

Okulumuzun Bilim ve Teknoloji Kulübü öğrencileri, Fizik Öğretmenimiz Volkan GÖNEN ve Kimya öğretmenimiz İlkay AYDEMİR ile birlikte 13 Kasım 2013 tarihinde Ege Üniversitesi Güneş Enerjisi Enstitüsüne gezi düzenledi.

Öğrencilerimiz ülkemizde yenilenebilir enerji kaynakları ile ilgili araştırma ve çalışmaları yürüten ilk ve tek enstitü olan bu kurumu gezme ve inceleme olanağı buldular. Yetkililerin sunumuyla başlayan tanıtım, laboratuar ve uygulama alanları gezisiyle sürdü.

Öğrencilerimiz ayrıca okulumuz mezunu Doç. Dr. Canan VARLIKLI ile sürdürdükleri projelerle ilgili görüşme fırsatı yakaladılar.

Bilim ve TeknolojiKulübü öğrencilerimiz, bu tür gezilerle bilimsel çalışmalara duydukları ilginin arttığını dile getirirken kendilerine destek veren öğretmenlerine de teşekkür ettiler.

Fotoğraflar için tıklayınız....