HACER KILCIOĞLU OKULUMUZDAYDI

12/04/2012

Ödüllü Yazar Hacer KILCIOĞLU 04.04.2012 Çarşamba günü okulumuzda beşinci sınıf öğrencilerimizle keyifli bir söyleşi  yaptı. Yazar,  kitaplarındaki karakterleri oluştururken çocuklara olan sevgisi, yaşadığı olaylar ve tanıdığı kişilerden yola çıktığını, böylece ilginç karakterler yaratabildiğini anlattı.

Öğrencilerimiz, geçtiğimiz haftalarda yazarın, çocukluktan ergenliğe geçişin yarattığı değişimlerin anlatıldığı ‘’ BUGÜN ADIM KAKTÜS BENİM’’ adlı kitabını okudular. Söyleşi sırasında romandaki çocuğun, adının sürekli söylenmesinden sıkıldığı için  her gün kendine farklı bir çiçek  adı takmasını eğlenceli bulduklarını dile getirdiler. Yazara kitapla ilgili sorular sordular, kitaplarını imzalattılar.

KILCIOĞLU,  okulumuza gelmekten ve öğrencilerimizle sohbet etmekten büyük keyif aldığını belirtti. “Çamlaraltı’nın okumayı seven çocukları, beni ne zaman çağırırsanız gelmeye hazırım.” dedi. Yeni kitabının da müjdesini veren KILCIOĞLU, öğrencilerimizi kitap fuarına davet etti.

\"\"\"\"