Hayat İçin Ağaçlar

29/05/2014

“Hayat İçin Ağaçlar”

Finlandiya merkezli ENO Uluslararası Çevre Okulu (ENO) ile Ege Orman Vakfı işbirliğinde başlatılan kampanya çerçevesinde Çesme-Ildırı, Kadıovacık Köyünde, 22 Mayıs Perşembe günü, okulumuzun da katılımı ile fidan dikimi yapıldı.

Okulumuzu 2 A ve 2 B sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Berfin AKARGÜN, Cansu KESKİN, Sibel KARAKUNDAK, Burcu ŞENER ve Okul Aile Birliği üyeleri temsil ettiler. ‘’Hayat İçin Ağaçlar’’ sloganıyla yürütülen bu seneki kampanyayı bin fidanla destekleyen okulumuz, Çamlaraltı Koleji Korusunu oluşturdu.

Çevre bilincine özel önem veren bir okul olarak sene başından beri gönüllü katkılarından dolayı Okul Aile Birliğimize, öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

\"\"   \"\"