HAYATIMDA SU

04/04/2013

Fotoğraf Kulübü öğrencilerimiz ENO (Environment Online)\'nun düzenlediği \"ACT NOW! Hayatımda Su\" konulu Fotoğraf Yarışması\'nda okulumuzu başarı ile temsil ettiler.

Su insan hayatında farklı şekillerde çokça kullanılmaktadır. Dünya üzerinde bazı insanlar suya her istediklerinde ulaşabilmektedir. Ancak dünyada bir milyardan fazla insan suya yeteri kadar ulaşamamakta. ENO çocukların ve gençlerin farkındalıklarını arttırmak için Günlük hayatta suyun yeri ve suyun duygulara yansıması üzerine fotoğraf çekmelerini ve çektikleri fotoğrafların içinden en güzelini kendilerine göndermelerini istedi.

En iyi 20 fotoğrafı seçildikten sonra web sayfalarında yayınlanacak ve oradan da kendi kategorilerinde birinci olan fotoğraflar ve fotoğrafı çeken gençler 27-31 Mayıs tarihlerinde Finlandiya\'da düzenlenecek olan \"Act Now Konferansı\"na katılacaklar.