Hayatın Her Basamağında Eğitim

08/04/2014

Hayatın Her Basamağında Eğitim

Eğitimin çok küçük yaşlarda ve bilinçli olarak yapılması gerektiğini düşünen, bu konuda çeşitli etkinliklerle toplumsal duyarlılığı artırmayı hedefleyen okulumuz, 15 Mart Cumartesi günü, pek çok özel ve resmi okulun eğitimcilerinin katıldığı “Okul Öncesi Semineri” gerçekleştirmişti. Bu planlamanın ikinci ayağı olan eğitim seminerimiz ise 27 Mart Perşembe günü yapıldı.  Klinik Psikolog Özge ALKANAT’ın  “Çocuğuma Hayır Diyorum. Kötü Bir Ebeveyn miyim?” konulu sunumu, velilerimiz ve öğrencilerimizin yoğun ilgisiyle karşılandı.

ALKANAT’ın çocuklarımızın gelişiminde özgüven ve özdeğer kavramlarına yaptığı vurguyla farkındalığımız artarken, çocuk gelişiminde bildiklerimizi tekrar sorgulama fırsatı bulduk.

Çamlaraltı ailesi olarak katkılarından dolayı Sayın Özge ALKANAT’a velilerimiz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz.

\"\"     \"\"