HEM TİYATRO HEM ALIŞVERİŞ

26/12/2013

HEM TİYATRO HEM ALIŞVERİŞ

20 Aralık 2013 Cuma günü anasınıfı öğrencilerimizle birlikte 1. Çocuk Tiyatrosu Günleri kapsamında sergilenen \"Evvel Zaman İçinde \" adlı çocuk oyununu izledik.

Taş Devri\'nde geçen oyunda, kötülerin her devirde olabileceği, iyilerin kötülerle olan mücadelesi, paranın icat edilmesiyle paranın getirdiği yanlışlar, çocukların anlayabileceği biçimde neşeli ve eğlenceli olarak anlatılıyor.

Öğrencilerimizin büyük keyif alarak izledikleri oyunun ardından aralık ayının sonuna kadar açık kalacak Hediyelik Eşya Fuarı’na giden minik öğrencilerimiz, alışveriş yapma fırsatı da yakaladılar. Paralarını son derece dikkatli bir şekilde harcamaya özen gösteren miniklerimiz, sevdiklerine yeni yıl armağanları alırken önceden sınıf içi etkinliklerle öğrenmiş oldukları alışveriş inceliklerini pratikte yaşayarak pekiştirdiler.