HEPİMİZ ÖĞRENİYORUZ

11/03/2013

9 Mart 2013 Cumartesi günü İzmir Özel Çamlaraltı Koleji Papirüs Kırtasiye işbirliği ile I.Okulöncesi Sempozyumu\'nu gerçekleştirdi. Sempozyumumuzun bu yılki konusu “YENİLENEN SİSTEME İLK ADIM”dı. İzmir’deki Okulöncesi Eğitim Kurumlarının kurucu, müdür ve öğretmenlerini ağırladığımız sempozyumun konuşmacıları Uzman Psikolojik Danışman Onur AKKOCA ve Ege Üniversitesi Eğitim Bilimleri Bölümünden  Doç. Dr. Gülsen ÜNVERİR’di.

Hacettepe Üniversitesi ve Tokyo Üniversitesinden   Origami Sanatı  ustası Mustafa KAVİCİ’nin ilgi çekici Origami Sunumu, gösterdiği araçlar izleyenlere keyifli saatler yaşattı. Sanat Dünyası\'nın ve Papirus Kırtasiye\'nin çocuk dostu ürünleri sergileyip tanıttığı, ahşap boyama atölye çalışması olarak gerçekleştirdiğimiz etkinliğimiz, hem bilgi hem beceri açısından farklı şeyler öğrenmemizi sağladı.

Sempozyumun  çocuk ve ailelere  yönelik ikinci bölümünü 13 Nisan 2013\'te  gerçekleştireceğiz. Böylelikle paylaşım ve kazanımlarımız içine çocuklarımızı ve ailelerini de dahil etmiş olacağız.
              Deneyimlerimizi paylaşıp , yenilenen sisteme yönelik kazanımlar elde etmeyi ön planda tutarken  farklı illerden çok sayıda öğretmenimize internetten canlı yayın aracılığıyla ulaşmayı da başardığımız sempozyumumuzu her yıl geleneksel hale getirerek sosyal sorumluluğumuzu yerine getireceğiz.

\"\"\"\"