HÜZÜN VE GURUR DOLU VEDA

05/06/2011

Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerimizin Kep Giyme ve Diploma Töreni okul bahçemizde yapıldı. Mezunların heyecan dolu geleneksel yürüyüşü ile başlayan tören son sınıf öğrencilerimizin 11.sınıf öğrencilerine eğitim ışığını devretmelerini simgeleyen meşale teslimiyle devam etti. Anadolu Lisesi Öğrenci Başkanımız Berk ÖZÖKTEM’ in ve Öğrenci Meclis Başkanımız Gökçe SANCAK’ ın konuşmalarının ardından Genel Müdürümüz Gülçağ GENÇER, “İnsan yaşamında bazı dönüm noktaları vardır. İşte bu gece o dönem noktalarından biri. Bir başlangıç ve bir son içermesi açısından unutulmaz bir gece.Eğitiminiz boyunca üzüntüyü, özgüveni, umudu, başarıyı ve coşkuyu birlikte paylaştık.Bizler sizleri ayrı özellikler taşıyan farklı bireyler olduğunuzu bilerek yetiştirdik. Sizleri geleceğin uygar gençleri olarak uğurlarken Atatürk ışığı kılavuzunuz olsun.” dedi. Anadolu Lisesi Müdürümüz Aydın KOYUTÜRK’ te bir konuşma yaparak gecenin önemine dikkat çekti. Konuşmaların ardından diplomalarını idareci ve öğretmenlerinin elinden alan öğrencilerimiz okul idarecisi ve öğretmenlerine çiçek vererek sevgi ve minnetlerini belirttiler. Öğrencilerimizin teşekkür konuşmaları ve sınıfları adına yaptıkları konuşmaların ardından sınıf öğretmenlerinin en iyi dilekleriyle geleceğe uğurlandılar.Törenin ardından davetliler ve öğrenciler okul bahçesinde düzenlenen kokteyle katıldılar.