İÇİMİZDEN BİRİ ATATÜRK !

25/12/2013

İÇİMİZDEN BİRİ ATATÜRK ! ”

Bu yıl13.sünü gerçekleştireceğimiz “Kentimizde Cumhuriyete Sahip Çıkanlar “ödülünü almak üzere İzmir’e gelen Araştırmacı Yazar Sayın İlknur GÜNTÜRKÜN KALIPÇI, 16 Aralık 2013 tarihinde okulumuzun konferans salonunda öğrencilerimizle buluştu.

“Her Yönüyle İnsan Atatürk”, “Özlemden Eyleme Doğru Atatürk”, “Anmaktan Anlamaya Doğru Atatürk’ ve “Esprileriyle İçimizden Biri Atatürk” gibi Atatürk üzerine pek çok kitabı bulunan yazar, bu kitaplarından örnekler vererek zenginleştirdiği sunumuyla öğrencilerimiz tarafından ayakta alkışlandı.

Yazdığı eserlerin gelirini sağlık ve eğitim alanlarına bağışladığını dile getiren KALIPÇI, daha sonra kitaplarını imzaladı.

60. yılını kutlamakta olan böylesi köklü ve Atatürkçü bir kurumun öğrencileriyle buluşmaktan ve onlar tarafından ödüllendirilmekten onur duyduğunu dile getiren KALIPÇI, ”Sizlerle gerçekleştirdiğimiz bu buluşma, geleceğe dair umutlarımı daha da arttırdı. Sizler ne zaman isterseniz seve seve gelmeye hazırım.” dedi.

Fotoğraflar için tıklayınız...