İÇK Streetball Turnuvası Sona Erdi

10/10/2017

İÇK Streetball Turnuvası Sona Erdi

Çamlaraltı Koleji Beden Eğitimi Zümresi tarafından 1-10 Ekim tarihleri arasında düzenlenen, Ortaokul ve Anadolu Lisesi bölümlerinin kendi aralarında gerçekleştirilen Streetball Turnuvası sona erdi.

Öğrencilerin öğle tatillerini değerlendirmelerini ve sportif yönlerini güçlendirmelerini hedefleyen aktivitede takımlar yarışırken, sınıf arkadaşlarının da yoğun desteği dikkat çekti.

Ortaokul grubundan 11 takımın, Anadolu Lisesi’nden de 8 takımın mücadele ettiği turnuvada sınıflar, birbirini yenip bir üst tura çıkabilmek için kıyasıya mücadele etti. Beden Eğitimi öğretmenlerimizin hakemlik yaptığı maçlarda Ortaokul grubundan Ege Gençer, Mert Dinamit, Deniz Ünal ve Murathan Dalgıç’ın yer aldığı 7B takımı birinci olurken, Anadolu Lisesi grubundan Vedat Akgül, Hasan Güray Cevahir ve Kemal Tuna Aslan’ın yer aldığı 12B sınıfı birinci oldu.

Turnuva sonucunda Ortaokul grubunda Efe İzgi, Berkay Atay, İlke Yıkılmaz ve Necati Efe Çopur’un yer aldığı 8B takımı ikincilik, Arda Yeral, Mehmet Güneş Kahraman, Yağız Büyükselbes ve Mahmut Alperen Zengin’in oynadığı 7A takımı üçüncülük elde etti.

Yine aynı turnuvada Anadolu Lisesi grubunda Mert Haliloğlu, Emre Sevimbiga ve Zeki Can Balkır’ın takımı ikinci, Uğurkan Özişseven, Anıl Osman Cevahir ve Berk Karacasulu’nun yer aldığı 9A takımı üçüncü oldu.