İKİNCİ YAZ KAMPIMIZ DA GERÇEKLEŞTİ

28/06/2013

Çamlaraltı Koleji ve okulumuzun spor kulübü Ege Elit Spor Kulübü\'nün ortaklaşa düzenlemiş olduğu 2013 Yaz Kampları\'ndan bu sene ikincisi Kamp Bodrum da Kamp Marmaris\'ten sonra gerçekleşti. 22-26 Haziran tarihleri arasında okulumuz Beden Eğitimi öğretmenleri Özlem GENÇ, Serhan AKYILDIZ, Ege Elit Spor Kulübü Koçlarımızdan Ahmet KÖKSAL ve Fırat SAVAK  yönetiminde 14-16 yaş grubu öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşen yaz kampı sona erdi.

Club Hotel Zemda\'da gerçekleşen yaz kampında öğrencilerimiz yüzme, yelken, rüzgar sörfü, katamaran, optimist, deniz kanosu, dağ bisikleti gibi sporların eğitimlerini alırken gün boyu katıldıkları aktivitelerle gönüllerince eğlendiler.