İLKÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİMİZ BELGE TÖRENİYLE LİSEYE MERHABA DEDİ

07/06/2012

İlköğretim 8. sınıf öğrencilerimiz, okulumuz tarafından düzenlenen “Belge Töreni” ile liseye “Merhaba” dedi. Açılış, öğrencilerimizin fotoğraf ve video görüntülerinden oluşan slayt gösterisi ve meşale teslimi ile başladı.
Öğrencilerimizin, Çamlaraltılı olmanın ayrıcalığını ve gururunu paylaştığı video görüntülerini izleyen veli, öğretmen ve yöneticilerimiz duygusal anlar yaşadı.

Genel Müdürümüz Gülçağ GENÇER açılış konuşmasında “ Çamlaraltı Koleji olarak Anasınıfından üniversiteye uzanan eğitim sürecinde öğrencilerimizi geleceğe hazırlıyoruz. Onlara verdiğimiz eğitimin yanı sıra sosyal ve kültürel açıdan da geliştirerek farklı bakış açıları kazandırıyoruz.  Amacımız başarılı, ufku geniş ve Atatürk ilkelerine bağlı gençler yetiştirmektir.” dedi. İlköğretim Müdürümüz Güneş ÖZDİNÇ’in konuşmasıyla devam eden törende Öğrenci Meclis Başkanı Beyza AKDULUM “ Çamlaraltı ailesinde olmak büyük bir ayrıcalıktır. Gelecekte buradan aldığımız eğitim sayesinde hem sosyal hemde kültürel bakımdan kariyerinde başarılı bireyler olacağımıza inanıyoruz. Çamlaraltı büyük bir aile, bizler bu ailenin parçası olmaktan gurur duyuyoruz.” dedi.

8/A sınıfından Elif LAHAOĞLU ve Ahemet Anıl ŞANLI’nın teşekkür konuşmaları’ndan sonra sınıf öğretmeni Özlem ATAOĞUZ yaptığı konuşmalarıyla öğrencilerine ve velilerine duygusal dakikalar yaşattı. Belge töreninin ardından öğrencilerimiz keplerini havaya atmanın ve yeni bir eğitim yılına başlayacak olmanın heyecanını yaşadı. Tören sonrasında okulumuzun bahçesinde öğrenci ve velilerimiz için kokteyl düzenledi.