İlköğretim, Öğrenim Basamaklarının İlkidir, Temelidir

21/09/2013

İlköğretim Haftası okulların açıldığı ilk haftadır. Bu haftayı okulumuzun ilkokul öğrencileri coşkuyla kutladılar.

4-A sınıfı öğrencileri öğretmenleri Melek DEMİRYÜREK ile haftanın önemini anlatan konuşmalar yaptılar, şiirler okudular. Atatürk’ün eğitimin önemine dair söylemiş olduğu sözleri dile getirdiler.

3-A sınıfı öğrencileri hafta ile ilgili kendi yazdıkları şiirlerini coşkuyla okudular. Öğretmenleri Ramiye ERSOY emeklerinden dolayı bu minik şairleri kutladı.

2-A ve 2- B sınıfı öğrencileri hafta ile ilgili yazdıkları duygu ve düşünceleri paylaştılar. Şiir okuduktan sonra eğitime dair bir sözü topluca dile getirdiler. Sunumları sonunda kaldırdıkları ‘İlköğretim Haftası kutlu olsun’ pankartı ile bol alkış aldılar. Öğretmenleri Burcu ŞENER ve Sibel KARAKUNDAK güzel sözler söyleyerek öğrencilerini motive ettiler.

1-A sınıfı öğrencileri öğrendikleri şiiri tüm sevimlilikleriyle, öğretmenleri Özgün ÇIRAK eşliğinde sundular. Bol bol alkış aldılar.

Öğrenciler tüm sınıf etkinliklerinde enstrümanıyla yer alan öğretmenleri Açelya ŞAHİN ÇINAR’a teşekkürlerini sunup sevgiyle kucakladılar.

Beden eğitimi öğretmeni Özlem GENÇ spor çalışmalarıyla İlköğretim Haftası kutlamalarına renk kattı.

Fotoğraf Galerisi için
tıklayınız.