İNANÇ HALİLOĞLU’NDAN YENİ BAŞARILAR

05/02/2013

28 Ocak - 1 Şubat tarihleri arasında Bodrum Yalıkavak’ta Türkiye Yelken Federasyonu’nun düzenlemiş olduğu Türkiye genelinde yapılan Yarıyıl Kupası Yarışları organize edilmiştir.

Dört gün devam eden yarışlarda toplam 10 ayak yarış tamamlanmıştır.

Yarışlar neticesinde okulumuz öğrencisi İnanç HALİLOĞLU (10B) Laser Radial Klasmanı’nda Gençler ikincisi olarak ödülünü federasyon yetkililerinden alarak başarılarına bir yenisini daha eklemiştir.

Genel klasmanda ise Türkiye 4.  olarak gelecek için bizleri umutlandırmaktadır.

İnanç HALİLOĞLU’nun babası Sadık HALİLOĞLU, “İnanç’ın başarılarında okulumuzun da gösterdiği desteğin büyük önem teşkil ettiğini belirtmek isterim. Bu desteğinizden dolayı tüm yönetici ve eğitimcilerimize de sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.

Özel Çamlaraltı Koleji olarak İnanç HALİLOĞLU’na spor ve eğitim hayatında başarılarının devamını diliyoruz.