İnanç’tan Yeni Başarılar

16/01/2014

İnanç’tan Yeni Başarılar

27 Aralık - 3 Ocak tarihleri arasında Umman\'da gerçekleşen Laser Radial Gençler Dünya Şampiyonası’na katılan sporcumuz İnanç HALİLOĞLU, 20 ülkeden 51 yarışmacının katıldığı organizasyonda 34. olarak bizleri gururlandırdı.

Aynı zamanda organizasyona Türkiye\'den katılan iki sporcudan biri olan HALİLOĞLU, şampiyonada Çamlaraltı Ailesini ve ülkesini temsil ederek bizlere ayrı bir gurur daha yaşattı.

HALİLOĞLU, başarılarına bir de Türkiye\'de 2013 yılı içerisinde Laser Radial sınıfında katıldığı 4 yarışmada (yarıyıl kupası 4. - Federasyon kupası 3. - Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası 6. - Türkiye Şampiyonası 2.)  69 sporcu arasında en iyi 2. ortalamayı tutturarak başarılarına bir yenisini daha eklemiş oldu.

Bu önemli başarılarından dolayı öğrencimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

\"\"     \"\"

\"\"    \"\"