İNGİLİZCE BİLMEYEN ÖĞRENCİ KALMASIN…

29/09/2011

Özel okullar ve devlet okulları arasındaki İngilizce eğitim farkını kapatmayı amaçlayan sosyal sorumluluk projemiz kapsamında 2008-2009 öğretim yılında hayata geçirdiğimiz  İngilizce Yaz Kursunun bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdik.  8 Ağustos 2011 tarihinde başlayan İngilizce yaz  kursu , ilköğretim okullarının 5. sınıfını bitirip 6. sınıfa geçen öğrencilere yönelik olarak düzenlendi . İzmir’in dört bir yanından tüm devlet okullarının katılımına açık olan ve İlköğretim okulu öğrencilerini yabancı dille tanıştırmak amacıyla ; başlattığımız  yaz kursuna bu yıl da geçen yıl olduğu gibi yoğun talep vardı.  Kursa katılan öğrencilere kur sınavı sonuçları doğrultusunda oluşturulan sınıflarda  Ingilizce öğretmenlerimiz gramerin yanı sıra; pratik konuşmaya yönelik eğitimler sundu. Kurs bitiminde düzenlenen törenle öğrencilerimize sertifikaları verildi.