İNGİLİZCE TİYATRO ‘’ A Midsummer Night’s Dream’’ İZLEYİCİDEN TAM NOT ALDI.

11/04/2012

İzmir Özel Çamlaraltı İlköğretim Okulu İngilizce ve Bale Kulübü öğrencileri 06 Nisan 2012 Cuma günü William Shakespear’in “ A Midsummer Night’s Dream” adlı oyunu Güzelyalı Kültür merkezinde sergilediler.

Öğrencilerimiz, aldıkları İngilizce eğitimini akıcı konuşmaları ve tiyatral becerileriyle birleştirince  izleyiciler eğlenceli ve duygusular dakikalar yaşadılar.
Aşkın,komedinin ve gizemin harmanlandığı bu oyunda zamana bir yolculuk yapıldı. Perilerin iz sürdüğü, aşıkların buluştuğu , kavgaların ve barışların yer aldığı bir gecede ve bir ormanın derinliklerinde bulduk kendimizi.

İngilizce öğretmenlerimiz Susan PRICE, Aysel ALTINBAY KEÇECİ ve Banu MESTANOĞLU tarafından yönetilen oyun, izleyenlerden tam not aldı. Oyun sonrasında İngilizce Bölüm Başkanımız Riva NAHMİAS yaptığı konuşmada ‘’ Öğrencilerimle gurur duyuyorum ve gelecekte çok daha büyük sahnelerde çok daha büyük bir kadro ile bu yeteneklerini sergileyeceklerine inanıyorum. Bu onlar için bir başlangıçtı.’’ dedi.  İlköğretim Müdürümüz Güneş ÖZDİNÇ ‘’ Bu gösteri için öğretmenlerimiz ile yaptığım görüşmelerden sonra iyi ve başarılı bir oyun çıkacağına inanıyordum. Fakat ingilizce’nin aksanıyla birlikte bu kadar iyi bir oyun ile sahneleneceğini tahmin edememiştim. Okulumun öğretmenleri ve öğrencileri ile gurur duyduğumu belirtmek isterim’’ dedi. Öğrencilerimiz kendilerini bu oyuna hazırlayan öğretmenlerine çiçekler sunarak teşekkür ettiler.