İNGİLİZCE'Yİ ÖĞRENMEYİ ÖĞRENDİK.

01/04/2011

Okulumuzu 30 Mart 2011 Çarşamba günü Yaşar Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulu Mütercim-Tercümanlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Recep SONGÜN ziyaret etti. Konferans Salonumuzda gerçekleşen etkinliğin konusu yabancı dil öğrenmenin gerekliliği ve dil öğrenme de karşılaşılan zorlukları yenme yöntemleri olarak belirlendi. Etkinlikte yabancı dil konusunda merak ettiklerini Prof. Dr. Recep SONGÜN’ e soran öğrencilerimizin öğrenmeye meraklı bakışları görülmeye değerdi. Etkinlik sonrasında kısa bir konuşma yapan SONGÜN, “Çamlaraltılı öğrencilerle bir araya gelmekten ve onlara yeni bilgiler anlatmaktan büyük mutluluk duydum. Beni davet eden ve sizlerin yabancı dili farklı yöntemlerle öğrenmenizi sağlayıp, ufkunuzu genişletmeye çalışan öğretmenlerinizi kutluyorum sizlerin de başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.