İnsan Anatomisine Gizemli Yolculuk

07/11/2013

İNSAN ANATOMİSİNE GİZEMLİ YOLCULUK

Dünya çapında oldukça ilgi çeken \"Human Body Exhibition\" 21.09.2013\'ten itibaren İzmir\'de Kültürpark Atlas Pavyon\'da sergilenmeye başladı.

Anadolu Lisesi ve Anadolu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencilerimizFen Bilimleri ve Beden Eğitimi zümresi öğretmenleri ile birlikte 04.11.2013’te vücudumuzdaki bu gizemli yolculuğa dahil oldular.

İnsan vücudunu en ince ayrıntısına kadar inceleme fırsatı sunan bu sergi; sistemleri, organları, kemikleri ve kasları üç boyutlu inceleyerek, sağlığımız ve yaşam biçimimiz hakkında daha bilinçli kararlar vermemize yardımcı oldu.

Sergiden oldukça etkilenen öğrencilerimiz, “Okulumuzun bu tür eğitici etkinliklere önem vermesinden ve her fırsatta bizleri buetkinliklerle buluşturmasından çok mutluyuz.” dediler.

Fotoğraflar için tıklayınız...