''KAMELYALI KADIN'' BALESİ İLE SANAT ŞÖLENİ YAŞADILAR

15/12/2011

Okulumuzun katkılarıyla düzenlenen, İzmir Devlet Opera ve Balesi, ünlü Fransız oyun yazarı Alexandre Dumas Fils’in eserinden uyarlanan Kamelyalı Kadın Balesi, İzmir prömiyerini Sabancı Kültür Sarayı’nda gerçekleştirdi.

Türkiye’nin  uluslararası üne sahip koreografı Mehmet BALKAN’ın projelendirilerek, Giuseppe Verdi ile Pietro Mascagni’nin çeşitli eserlerinin müzikleri eşliğinde sanatseverlere sunulan ‘’Kamelyalı Kadın’’ balesini velilerimiz, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve idari kadromuzla birlikte izledik.

İzmir’de düzenlenen birçok sanatsal etkinliğe destek veren bir kurum olarak, öğrencilerimizin de sanat ile ilgilenmelerini sağlamak ve sanata olan duyarlılıklarını artırmak amacıyla, hem okulumuzda hem de diğer sanat merkezlerinde düzenlenen etkinlikler de bulunmaya özen gösteriyoruz.