‘’KARİYER GÜNLERİ’’ ETKİNLİĞİ ÖĞRENCİLERİMİZE MESLEK SEÇİMİNDE YOL GÖSTERDİ

01/03/2012

Okulumuzun PDRS (Psikoljik Danışmanlık ve Rehberlik Servisi) tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen ‘’ Kariyer Günleri’’ etkinliğinde öğrencilerimizin merak ettikleri meslek dallarını kariyerinde uzmanlaşan konuklarımızdan dinledik.

İlk olarak Sayın Özkan GÜRKAYNAK kendi yaptığı Kayıtsız adlı teknesiyle çocukluğundan beri hayalini kurduğu dünya turunu nasıl gerçeğe dönüştürdüğünü ve bu maceralı yolculukta neler yaşadığını görsel bir sunumla öğrencilerimizle paylaştı.

Konuklarımız; Salto Genel Müdürü Gökçe KESİKÇİLER - Turizm, Özkan Makina Genel Müdürü İbrahim ZAĞRALI - Makine Mühendisi, Yard. Doç Dr. Ebru İKİZ - Pisikoljik Danışman, Doç. Dr.Canan VARLIKLI - Güneş Enerjisi Ananbilim Dalı Öğretim Görevlisi, Ebru CUN – Biyolog, Dilek KARAMAN – Mimar, Şule ERYENER – Avukat, Bilge ERDEM – Endüstri Mühendisi, Özlem EDİBOĞLU – Doktor, Celal GENÇOĞLU – Antrenör, Oktay ÜNLÜ ve Emre OKBAY – Pilot, Yard. Doç. Dr. Ebru İKİZ – Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi olarak kendi alanlarında aldıkları teorik eğitimin iş yaşamına nasıl yansıdığı, öğrencilerimizin bu meslek dallarını seçmeleri halinde hedeflerine  ulaşabilmelerinin yollarını, mesleğinde uzmanlaşmanın iş yaşamına kattığı pratik tecrübe gibi birçok konuda öğrencilerimizi aydınlattılar.

Konuklarımıza katılımlarından dolayı öğrencilerimiz tarafından Teşekkür Belgesi ve Ege Orman Vakfı’nda okulumuz tarafından adlarına dikilen ‘’Ağaç Fidanı’’ belgesi sunuldu.

\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"