Karlar Ülkesine Macera Dolu Yolculuk

23/01/2014

“Karlar Ülkesi”ne Macera Dolu Yolculuk

21 Ocak 2014 Salı günü Anasınıfı ve 1.Sınıföğrencilerimizle 1. Dönemin yorgunluğunu atmak ve tatil öncesi birlikte güzel zaman geçirmek amacıyla Balçova Kipa Cinemaximum Sinemalarında Karlar Ülkesi adlı filmi izledik. Ünlü yazar Hans Christian Andersen\'ın en önemli masallarından biri olan The Snow Queen\'den esinlenilerek yaratılan film, sadece küçük izleyicilerin değil, yetişkinlerin de büyük beğeni ile izleyebileceği güzellikteydi.

Filmde korkusuz ve iyimser bir insan olan Anna’nın, Arendelle krallığını sonsuz kışa mahkum eden kız kardeşi Elsa\'yı bulmak üzere, dağ adamı Kristoff ve onun ren geyiği Sven ile unutulmaz bir maceraya çıkışı anlatılmaktaydı. Filmi beğeniyle izleyen öğrencilerimiz, sinema çıkışı hep birlikte yemek yediler ve keyifli bir gün geçirdiklerini dile getirdiler.

\"\" \"\"

\"\"   \"\"