KARŞIYAKA ADEM DERTSİZ ÇOCUK YUVASI'NDA BİR GÜN

09/05/2011

Okulumuzun Anadolu Lisesi Almanca Kulübü Almanca Öğretmenimiz ve Proje Koordinatörümüz Canan ÖZSEVEN önderliğinde 03.04.2011’de e-Twinning projeleri kapsamında Karşıyaka Adem Dertsiz Çocuk Yuvası’nı ziyaret etti. Okulumuzda düzenlenen kermesten elde ettikleri paralar ile yuvada yaşayan miniklerin ihtiyaçlarını gidermenin amaç olduğu bu anlamlı projede bulunan öğrencilerimiz oldukça mutluydu. Karşıyaka Adem Dertsiz Çocuk Yuvası Genel Müdürü’nden elde edilen bilgiler doğrultusunda öğrencilerimiz, yuvada yaşamanın ve orada yaşayanların sıcak ev ortamını yakalamaya çalışan çocuklar olduklarını öğrendiler. Bir gönüllü anne ile görüşme şansı yakalayan grubumuz hazırlamış oldukları soruları sorarak merak ettiklerini gidermeye çalıştılar. Etkinlik sonunda hedefledikleri amaçlarına ulaşan öğrencilerimiz edindiklerinden ve gördüklerinden etkilendiklerini ve her fırsatta buraya gelerek minik kardeşlerini ziyaret etmek istediklerini ilettiler.